MY QUEST

MIN INRE RESA

INLEDNING

Vid en flytt rotade jag igenom lådor med gamla skatter. Då hittade jag en dagbok som jag använde som tonåring. Insidan av pärmen var fullklottrad med citat och dikter. Med stora bokstäver stod: KÄNN DIG SJÄLV. Sokrates visdomsord hämtat från Apollos tempel i Delphi.Känn dig själv. Det låter som ett projekt, som behöver minst 80 år att fullfölja. Om ens någonsin. Visst har jag lärt mig mycket på vägen. Jag har vinglat mig igenom många upplevelser, erfarenheter,studier, psykoanalys, kontemplation, grävande i bibeltexter. Jag har fått en del käftsmällar, men jag har överlevt. Jodå, jag känner mina begränsnngar bättre än för 60 år sen. Jag kan t o m uppskatta att jag har en del goda sidor, men “känn dig själv” projektet har egentligen bara börjat. Nu står vi inför en fundamental förvandling: Jordens puls/vibration ökar, och vi måste följa med i den utvecklingen om vi vill fortsätta leva här. Det sägs att vårt DNA ska uppgraderas när strålning från kosmos ökar. Det senaste decenniet har för mig varit en upptäcksfärd att försöka lista ut vad det innebär att leva i femte dimensionen, med full aktivering av alla DNA strängar. Det beskrivs som att hitta hem till sig själv. Om själen är en entitet och kroppen en annan, så har vi liksom bara doppat fötterna hittills. Den större delen av själen finns i femte dimensionen, som har en högre vibration. När vi nu får hjälp att höja frekvensen på vår vibration, så får vi plötsligt uppleva vem vi är på riktigt. När eller OM det sker, har jag kommit i mål med mitt livsprojekt: KÄNN DIG SJÄLV! Det här projektet handlar om att vara ”open minded”. Du är villig att lära nytt, lyssna på andra, villig att överge gamla ståndpunkter i ljuset av nya fakta. Då inser jag att detta har varit ett tema i mitt liv, sökande efter sanning, borra djupare, försöka förstå varför världen ser ut som den gör. Min världsbild har kraschat mer än en gång. Det är inget problem för mig egentligen att jag inte är politiskt korrekt. Men jag vill ju fortsätta umgås med familj och vänner, och då gäller det att hålla inne med sina åsikter, för att inte störa relationerna. Ibland kan jag känna mig helt scizofren, som om vi lever i skilda världar. Jag drömmer om den tid när jag får visa vem jag är till 100 %.Det finns alltid ett hemligt rum som inte går att visa upp. Umgänget blir mera ytligt, men vi slipper råka i luven på varandra. Det är priset jag fått betala för livslång inlärning och omprövning.

SKAFFA KUNSKAP OCH VÄRDERA KUNSKAP Det har blivit allt svårare att genomskåda vad som är sant. Det har länge pågått ett krig mellan onda och goda krafter, och en arena är informationskrig, både Main Stream Media (MSM) och Social Media. Det finns rikligt med desinformation och censur, ingen av parterna vill att vi ska veta vad som pågår. Ibland vinglar man runt, antingen tror man att allt är lögn eller att allt är sant som man hör. Det behövs en inre kompass, det kan kallas samvete eller resonans. Sanning har en förmåga att påverka psyket så att det känns rätt. Liksom intuition är ett sätt att koppla på hela hjärnan, medvetna och omedvetna tankar, känslor och minnen, så bara VET man om det man hör är rätt. Det är ett långt steg att ta i självkännedom, att jag faktiskt vågar lita på min känsla, när något är i resonans med mitt inre. När du hittar något i min text som verkar helt otroligt, gör då lite egna efterforskningnar, innan du anklagar mig för desinformation. Tidigare kunde man metodiskt leta efter information och värdera den. Det har inte fungerat på senare år, då makthavare har kunnat censurera/tysta ner/förfölja den som har information som går emot den officiella “sanningen”. Dessutom har det varit storpolitisk teater med många skådespelare I rollerna som politiker/företagsledare/kungligheter/kändisar. Då måste man också försöka genomskåda vem som styr kopian. Jag har förstått att syftet med alla dessa förfalskningar, är att folk ska få tid att genomskåda all korruption, utan att starta inbördeskrig. När jag inbjuder dig att se världen genom mina ögon, så är det det med stor ödmjukhet att jag kan ha fel i mycket, men också med stor självsäkerhet att jag behöver inte be om ursäkt för att jag inte ser på världen som alla andra. Om jag erkänner att det är intuition och resonans som styr hur jag värderar information ( visserligen med tusentals timmars studier i bakhuvudet ) så har jag redan tagit steget in i ”Woo Woo”, som Clif High kallar det. Allt som inte ingår i massmedias världsbild är woo woo. Det är t.ex. bortträngda (censurerade) fakta om vår historia, teknik, astronomi, fysik. Men det är också gränserna för mänskligt medvetande som har expanderat. Ett exempel är Remote Viewing, som används av militären för att rekognocera på okända platser, eller se in i framtiden. Efter att ha accepterat att det finns ett kollektivt medvetande, där vi hela tiden är uppkopplade, så är steget inte långt till att acceptera att somliga människor är skickligare än andra på att hämta information från detta medvetande. I kristna termer handlar det om Helig Ande, som kan avslöja Sanning, om man är på rätt våglängd, Kärlek. Vårt DNA är en slags nyckel, som öppnar vägen till woo woo. Den fungerar som antenn, som tar in signaler från den universella energin eller medvetandet. I detta perspektiv är det oerhört spännande, att den stora revolutionen – från 3D till 5D -handlar så mycket om att koppla på alla DNA strängar och få lov att använda sin fulla potential.

2 HUR DET BÖRJADE

VISST FINNS DET MÅL OCH MENING MED VÅR FÄRD

MEN DET ÄR VÄGEN SOM GÖR MÖDAN VÄRD. (K.Boye)

Mitt sökande startade med en kallelse att bli missionär I Afrika. Jag fick hjälp på vägen när jag fick ett !CYE stipendium som 17-åring, mot alla odds. (International Christian Youth Exchange) Då fick jag gå I highschool ett år I Texas, sponsrad av en methodistkyrka, Jag trodde länge att det var bönesvar, jag var den förste som fick resan betald. Mina föräldrar hade inte råd med sådan lyx, deltagaravgiften motsvarade en årsinkomst för min far. Nu skulle jag tolka denna händelse på ett annat sätt. Jag hade upptäckt en av livets hemligheter, som ibland kallas för “law of attraction”. Du har en tydlig bild av det du önskar och kopplar det till en stark positiv känsla.. Det är ett samarbete mellan den gudomliga kraften och mitt eget medvetande som skapar mirakel. Min vilja I resonans med Guds vilja.

Sålunda rustad började jag läsa teologi. Men planerna på att få arbeta I Afrika fick jag skrota. Drömkillen dök upp och det blev giftermål I stället. “Mr Charming” ville inte resa till Afrika, och så blev det.

När jag tänker på åren som teologistudent, så är det framför allt två saker som poppar upp I mitt medvetande. Det första är min okuvliga ambition att bli klar snabbt. Jag kom ju från ett arbetarhem, och då ska man kunna försörja sig själv när man är 20. Trots att jag kortade studietiden till teol.kand. så lyckades jag ändå läsa psykologi också, och kom ut med teol. och fil.kand efter 2,5 år. När jag sen skulle prästvigas före 23 års ålder, fick jag ansöka om tillstånd av högre byråkrater.

Det andra handlar om hur andefattig teologin var. Jag skulle plugga tre döda språk. Jag skulle lära mig vad alla gamla teologer hade tänkt, och detta hade väldigt lite relevans I mitt liv. Denna teologi skulle jag absolut inte kunna använda I kommande predikningar. Men jag lyckades ta mig igenom detta eldprov utan att tappa all gnista. Dagens prästutbildning skickar inte ut kandidaterna I en sådan ökenvandring, utan att ha någon coach som kan vara stöd och bollplank.

Det dröjde inte länge efter prästvigningen, förrän jag återupptog studierna I religionspsykologi och blev accepterad till doktorandstudier. Avhandlingen skulle handla om kvinnliga präster, Hur passar kvinnorna in I en gammal patriarkal struktur? Vilka förändringar kan det innebära för kyrkan, att kvinnorna kommer in med andra prioriteringar, livserfarenheter, språk, bibeltolkningar? De första pionjärerna var fortfarande aktiva när jag höll på med denna forskning, och de delade med sig av sina erfarenheter. Beslutet om kvinnliga präster togs 1958 och de första kvinnorna prästvigdes 1960. Jag gjorde min enkät I slutet på 1970-talet.

Eftersom jag hade en liten jämförelsegrupp av manliga präster, så kunde jag till slut se en avgörande skillnad. Männen identifierade sig med Jesus, medan kvinnorna dyrkade Jesus som en kraft utanför dem själva. Det är en mycket starkare drivkraft att identifiera sig med den gudomliga kraften. Kvinnor är dömda till en andrarangsplats I kyrkan (och samhället?) så länge vi inte vågar bejaka “Kristus I mig”.

Åren av doktorandstudier innebar en djupdykning I all slags feministisk litteratur, historia, bibelvetenskap. I kyrkohistorien försökte jag hitta så många framstående kvinnor som möjligt. Det blev typ en handfull. Den enda som hade synts I min kurslitteratur till teol.kand. Var nog den Heliga Birgitta., eftersom hon var svensk.Det räcker inte som förklaring till denna osynlighet, att manliga teologer gjort urvalet och lyfter fram sådant som de känner igen. Jag tror att det också I hög grad handlar om att kvinnor har bromsat sig själva och placerat kraften utanför sig själva. Min horisont vidgades under dessa studier och jag kände mig alltmer främmande för kyrkan. Det blev en slags konstig tudelning I hjärnan – medan jag tog avstånd från mycken teologi och traditioner – så älskade jag fortfarande många gamla fina psalmer och kyrklig konst.

Hela 1980-talet blev en slags terapi eller återanpassning till kyrkans värld. Mina predikningar var mycket feministiska, inte särskilt populärt. Men jag fick uppskattning av gamla gråsossar som gillade mitt rättvise patos. När vi gick in I nästa decennium kände jag mig mogen att ta en ledarskapsroll I kyrkan och blev kyrkoherde I Fosie. Det innebar nya utmaningar. Våga ta plats, våga säga ifrån, våga staka ut vägen framåt, hantera maktkamper mellan personal och politiker. Verkligen mycket lärorikt! En ny kyrkoordning kom år 2000, som försökte eliminera en del konflikthärdar, men lyckades inte helt.

Vad är den bestående lärdomen efter 16 år som arbetsledare I Svenska Kyrkan?

Kyrkoherdekollegiet I Malmö vara ganska homogent på den tiden. Det var personer som växt in I prästrollen; vänliga, utåtriktade, empatiska, mycket verbala. De hade verkligen tagit till sig tanken att de var representanter för kyrkan och måste visa upp en oklanderlig fasad. När jag gick I analys beskrev jag en sån kollega; artig, vänlig, förutsägbar, fast I sina tankemönster. “Det är dig själv du beskriver” sa analytikern. Hoppsan! Hade jag verkligen blivit så infångad I prästrollen? Min man brukade säga att jag var yrkeskristen Och yrkeskristna kommer inte till himlen, hävdade han. Ännu allvarligare är ju vad man gör med alla de känslor av frustration och sårbarhet som uppstår när man står mitt I alla konflikter I församlingen., Jo, man behåller dem för sig sjölv. Till slut blir denna ryggsäck så tung, att man blir som en robot. Efter rundan I analys, började jag se alla kyrkans företrädare som robotar. Det är vad prästrollen gör med en människa. Och jag insåg mer och mer att om jag ville fortsätta mitt andliga sökande, så fanns svaret inte I kyrkan. Där fanns trygghet och stagnation. Och jag fasade för att bli en sån robot, som gjorde allt på rutin, tills pensionen kom med befrielse.

3 ”USEFUL IDIOTS”

Greta Thunberg är ett tydligt exempel på vad som menas med en nyttig idiot. Hon drivs av en passion att rädda världen från global uppvärmning. Hon är verbal, modig, uppkäftig och får gehör hos många ungdomar. Men det är globalisternas agenda hon företräder, och hon är sponsrad av Soros. Enligt vissa uppgifter är hon barnbarn till George Soros, det är vanligt i Illuminatifamiljer att barnen adopteras bort, så det kanske stämmer. WEF vill ha en global skatt på koldioxid (livets gas), de vill fortsätta skuldsättningen i sina banker, genom att kräva dyra och ineffektiva tekniska lösningar. De vill också använda hypotesen om klimatkris för att införa nya, innovativa förtrycksmetoder, typ 15 minuters städer. Vetenskapen bakom hypotesen att mänskliga aktiviteter ligger bakom uppvärmningen, stöds av mindre än 10 % av världens klimatforskare, Men globalisterna i WEF styr och finansierar forskningen om klimatförändringarna, de äger forskningstidskrifterna som publicarar resultaten, de äger massmedia som driver propagandan om uppvärmningen. Jag såg en siffra att en tredjedel av artiklarna i dessa vetenskapliga tidskrifter är förfalskade. De har dragit ner seriös forskning i smutsen. Man kan inte ens lita på “oberoende forskning” i dessa dagar. Enligt min och många andras mening är det främst solen som styr klimatet, inte våra bilar. Allt konstigt väder vi hör talas om beror mest på att det pågår ett väderkrig. Globalisterna har tillgång till chem-trails, HAARP maskiner, DEW (Directed Energy Weaåons) och nu har de också börjat bränna metan och liknande ämnen för att påskynda uppvärmningen. I den meningen kan man säga att klimatförändringarna är människostyrda. Den khazariska maffian vill förstöra vår livsvänliga planet.

Nu när jag tänker tillbaka på mitt 1980- tal, så inser jag att jag varit en sån nyttig idiot. Det ingick i globalisternas agenda att slå sönder familjen, som samhällets grundpelare. Därför underblåste man ivrigt den feministiska rörelsen. Gloria Steinem, som ledde tidningen Ms, som jag läste flitigt på den tiden, hon var sinnebilden av framgångsrik yrkeskvinna, sponsrad av globalisterna. Nu har de drivit propagandan ett steg längre: det får inte längre finnas kvinnor och män, var och en väljer själv vad de vill identifiera sig som. Personer som lockas in i den fällan, blir oerhört lätta att styra. Bingo! Då har man inte bara lyckats förstöra familjen, utan även individen har totalt förlorat fotfästet. Baphomet kallas den tvåkönade guden, som ser ut som en get, som satanisterna dyrkar. Alltså ska människan också ha två kön i sin kropp. I min värld har Gud skapat man och kvinna. Och Gud såg att det var gott! Men jag ångrar inte ett ögonblick att jag lagt år av mitt liv på feministiska studier. Det öppnade mina ögon för många orättvisor och skeva strukturer. Det hjälpte mig enormt att upptäcka egen styrka och svaghet. Framför allt att upptäcka glädjen att vara kvinna, fastän det är ”det andra könet” i vår kultur.

4 PRÄSTGÅRDEN

Mitt första försök att bryta mig loss, var när jag tog tjänstledigt en vinter och satt hemma och skrev en roman. Det var en länge närd dröm, att få skriva en populär version av religionspsykologin. Så jag fantisera ihop ett gäng personer, som fick bli ”clif hangers” för alla möjliga religiösa upplevelser. Samtidigt ville jag ge min vision av det goda livet, ett liv i gemenskap med andra men ändå med stor självständighet. En gemenskap som ger utrymme för andlig och personlig utveckling, utan att låsa in folk i bestämda dogmer. En fast gemenskap kan vara mycket förtryckande, både med social kontroll och fasta normer. En halvprivat sektor finns inte i Sverige, där man har glädje av ett tryggt nätverk men ändå får vara självständig. Vi har satsat allt på individualism, och när det fallerar så finns ett skyddsnät av anställda personer som tar hand om problemen. Det är ett dyrt sätt att organisera samhälllet, men svenskarna är mycket tålmodiga när det gäller att betala skatt.

Romanen fick heta ”Prästgården”, för att min kompis tyckte att det gav rätt associationer till den kristna traditionen. Handlingen utspelar sig i en gammal, ombyggd prästgård, så det var ju inte helt fel. Mitt arbetsnamn hade varit ”Stjärnregn”, för att jag ville uttrycka vad det innebär att höja sin energinivå, och få mer kontakt med den Helige Ande eller den gudomliga energin. Den här dubbelheten gjorde det omöjligt att hitta en målgrupp för romanen. De kristna blev störda av energi diskussionen och New Age folket läser aldrig något som har titeln Prästgården.

Folket i Prästgården lärde sig att använda QiGong. Sen blev de duktiga på att kommunisera QiGong med träden i prästgårdsparken. Tillsammans med gemensam bön, när de ville förändra någon situation eller person, så blev de så småningom väldigt duktiga på att åstadkomma mirakel. Den första delen av berättelsen handlar mest om spontana religiösa upplevelser i ett brett register av händelser. Sen när de har höjt sin energinivå, kan jag i den andra delen utforska hur de utvecklar olika ESP förmågor. En blir väldigt skicklig på att telepatiskt samtala med djur. En annan blir bra på att bota med handpåläggning. En tredje kan se in i framtiden, osv. Samvaron i prästgården blir mer och mer intressant, när de lyckas forma verkligheten efter sina böner/önskningar.

Medan jag arbetade med detta projekt, var jag akut medveten om att religiösa upplevelser handlar om känslor, inte intellektuella övningar. Förståelse kan komma efteråt, när man vill förklara var man upplevt. Jag ansträngde mig mycket att försöka leva mig in i vad olika personer kände och skrev replikerna efter det. Till slut var jag nog rätt duktig på att känna sådan inlevelse. När jag skulle föreställa mig akut beslutsångest som en smärta i magen, så hamnade jag på operationsbordet med svår blindtarmsinflammation. Det blev en nyttig förövning till mina senare studier inom området psykosomatisk hälsa.

Min målbild med en ganska fast gemenskap i en halvprivat sektor, den tror jag har framtiden för sig. Många som försöker beskriva vår framtid efter globaliseringen, menar att det kommer att uppstå självförsörjande lokalsamhällen, där man kan odla ekologiskt och gemensamt sköta de uppgifter som vi nu har överlämnat till samhället. Det blir möjligt när man släpper loss de uppfinningar som har varit begravda i kassaskåp, för att oligarkerna inte kunde tjäna pengar på dem. Det handlar om fri energi, replicator, fri internet från starlink, fri hälsovård (till skillnad fråm dagens sjukvård). Livslångt lärande och kulturella aktiviteter är det som kommer att fylla vår tid.

”Prästgården” blev naturligtvis inte någon succe. Det fanns ingen tydlig målgrupp och den hade ett tema som var 25 år före sin tid. Men jag var nöjd att jag hade fått pricka av en grej på min lista: Detta vill jag göra innan jag dör! Nu hoppas jag att jag kan lägga ut mitt manus på internet, så att de som önskar kan ta del av berättelsen. Tiden verkar vara mogen nu.

Hur kan jag höja min energinivå? Hur vill jag organisera mitt liv, så att det tillfredställer mina emotionella och fysiska behov? Jag tror att dessa frågor blir alltmer brännande.

5 MAMMA

Föräldraskap är ju en viktig del av vuxenlivet. Jag ska försöka beskriva vad det har betytt för mig, i hela registret av olika känslor. Jag skulle definitivt inte varit den jag är idag, om jag hade missat chansen att bli mamma. Ett sätt att uttrycka saken är, att ett barn tvingar mig att lägga fokus utanför mig själv. Jakten efter prylar, status. utseende, nöjen – ja, allt det här ytliga försvinner inte, men det hamna i skuggan. Risken att utvecklas till egoist är i alla fall större utan barn. En indisk feminist sa så här:” Det bästa med barn, är att barnet gör mannen vacker!” Det är någon slag magi som barnet har, som lockar fram det bästa hos oss. Jag har aldrig känt mig så rik, som när jag haft en ny liten baby i mina armar. Jag vet nu vad som menas med välsignat tillstånd! Trots att prestationsdjävulen har jagat mig i hela mitt liv, så har jag unnat mig att vara i nuet och bara njuta av denna lilla människa som behöver mig. Glädjen att se barnen växa och utvecklas, har vida överskuggat den del av processen som har varit smärtsam och påfrestande. När jag hade börjat min prästtjänst, var maken inte lika etablerad i arbetslivet, och han var mycket ovillig att bli pappa. Just då var jag helt överrumplad och oförberedd på att jag skulle drabbas av en så stark längtan efter att få barn. Jag som bara hade varit fokuserad på studier i hela mitt liv. Efter mycket förhandlande förstod han att antingen satsar vi på barn eller skilsmässa. Det blev barn.

Mina graviditeter har inte varit någon framgångssaga. I början hade jag väldig ångest inför sprutor och fysisk smärta. Den första graviditeten slutade i missfall i fjärde månaden. Det var en oerhört stor besvikelse för mig. Jag hade ännu inte lärt mig att man inte ”skaffar barn”, ungefär som att handla på IKEA. Det är en process som delvis är utanför vår kontroll : man FÅR barn, man SKAFFAR inte barn. Andra försöket gick bättre. Jag dämpade min ångest inför förlossningen genom att flitigt och energiskt göra andningsövningar. Efteråt tänkte jag att det gjorde inte så ont som jag hade fruktat, men det krävdes kondition som en maratonlöpare för att klara det. Förlossningen varade mer än ett dygn. Tredje graviditeten var jobbig på ett helt annat plan. Jag hamnade i en arbetssituation med en psykopatisk chef, många konflikter på arbetsplatsen, tung arbetsbörda. Men jag var tapper till tusen. Om jag hade vetat vad jag vet idag, så skulle jag ha hoppat av jobbet tidigare. Fostret måste ha blivit påverkad av min utbrändhet; svår trötthet och glädjelöshet. Stackars lilla fostret fick bada i negativa känslor i flera månader. Idag tror jag att sådant kan få långsiktiga konsekvenser. Efter två fina töser ville vi gärna ha en påg också. Jag hittade en dansk metod som handlar om att man kan påverka barnets kön, om man vet att spermier med XX kromosoner lever längre än spermier med XY kromosomer. Spännande tyckte jag. Det ska vi väl klara. Och det gjorde vi! Men vägen fram till den förlossningen var mycket svår för mig. Efter ett par månader råkade maken in i en depression och ville att jag skulle göra abort. Absolut inte, sa jag. Det här barnet har inte kommit till av misstag. Jag klarar att ta hand om det även om du inte vill. Sen höll han mig på halster i flera månader, sa att han ännu inte bestämt sig för om han skulle överge familjen. Jag försökte göra mig osynlig med min växande mage. Framme i 32 veckan började sammandragningarna, och jag hamnade på sjukhus, där de försökte stoppa förlossningen. Jag låg flera veckor på sjukhuset Det var säkert skönt för mig att få ta det lugnt ett tag, men det var inte bra för barnen, som saknade sin mamma. Sista månaden var jag hemma, och sonen föddes i beräknad tid. Hans pappa blev omedelbart förälskad i sin son, och sen har jag inte hört en stavelse om att han skulle vara ovälkommen. Den veckan på BB är minnesvärd. Jag hade lyxen att få ett eget rum, så jag kunde ostört gråta ut I flera dar medan spänningen släppte, Sen kunde jag förlåta och gå vidare.

Maken växte med uppgiften och var en mycket engagerad, närvarande och omtänksam pappa. Allt det andra som barnen behövde, typ rena kläder och mat på bordet, det var mitt jobb. En vän till mig sa, att det var så man uppfyllde vigselformulärets löfte: ” de två ska bli ett”. Föräldrarna gör olika saker, har olika egenskaper, intressen och talanger, och allt detta vävs samman i barnets personlighet. Efter flytt till större bostad, där jag drog det tyngsta lasset att renovera, så väcktes tanken: Hans grej är inte fastighetsskötsel, men han är en bra pappa, så han kan få chansen att briljera en gång till. Nu hade vi fått plats till en större familj. Efter två missfall runt 12 veckan, så blev det till slut en graviditet som såg ut att lyckas. Men nu var jag 10 år äldre och tröttare, och tänkte att jag skulle inte klara att ta hand om ett handikappat barn. Alltså gjordes fostervattenprov i fjärde månaden. När jag kom till provtagningen, möttes jag av en barsk gynekolog, som såg mig djupt i ögonen och meddelade två saker: 1) Provtagningen kan framkalla abort 2) Ta inte provet om du inte är beredd att göra abort. OK, tänkte jag. Efter så många missfall kan jag väl klara ett till. Efter provtagningen kollapsade jag, det var värre än jag hade trott. Innan beskedet kom, att fostret var friskt, vågade jag inte engagera mig i graviditeten. Detta var en helt ny erfarenhet för mig. Det kanske är så surrogatmammor upplever det? Vara gravid men ändå inte. Känslomässigt frånvarande. Jag hoppades förstås att den andra delen av graviditeten kompenserade för fostrets utveckling, så att barnet inte skulle bli känslomässigt störd. Äldsta dottern var med på denna förlossning, också det en ny erfarenhet. Egentligen skulle den förlossningen platsa I en parodi med Mr Bean. Maken satt hela tiden uttråkad I en fåtölj och försökte läsa. Fjortonåringen gjorde en fantastisk insats genom att massera varenda gång det kom en sammandragning. Barnmorskan kom inrusande medan barnet var halvvägs ute, hon hann inte ta på några skyddshandskar. Yrvaken replik från fyrabarnspappan: Hoppsan, är det redan klart?

Det var en hel familj som välkomnade den nye gossen. Han fick växa upp bland flera stora människor som gärna tog hand om honom. Han blev mycket social. Den största krisen i hans uppväxt var när alla syskonen flyttat hemifrån. I det läget lyckades han beveka sin pappa att få en kanin. Det var verkligen strongt och tyder på hans eminenta förhandlingsförmåga. Hans pappa hade alltid vägrat att skaffa något husdjur. Det var Anna Wahlgren (8 barns mamma) som sa, att varje barn öppnar ett nytt rum i hjärtat. Alla kämpar inte om samma plats. Förmågan att älska växer. Därmed växer också sårbarheten. Man kan ju inte skydda sina barn från alla faror. Man måste lära sig att släppa taget, utan att helt stänga av. Så svårt, så svårt!

6 HÄLSA

Andlig utveckling handlar ockå om kroppslig hälsa. Under minst 30 år har jag letat aktivt efter ledtrådar om hur kropp och själ hör samman. Hur påverkar våra tankar och känslor hur vi mår i kroppen. Det var lite tafatt i början. Jag funderade över budskapet hos ”Livets Ord”: Tro på Gud så blir du frisk! Folk som blev sjuka dömdes av församlingen, de hade inte tillräcklig tro! Sen hittade jag den danske läkaren Sören Ventegodt, som hade kommit på en egen metod. Han hade funnit, att en patient som kunde släppa taget om sina trauman, kunde genomgå en mirakulös förbättring. Han hade upptäckt samma fenomen som Jesus, att förlåtelse har en läkande kraft.

Nästa steg i denna process var när jag upptäckte Dr Claudia Pachecos bok ”Hälsa genom medvetenhet”. Hon beskrev en psykoanalytisk metod, som faktiskt lyckats bota alla möjliga sjukdomar, både psykiska och fysiska, Hemligheten här, är att använda den yttre fysiska verkligheten, som en spegel av det som sker i det inre. Undanträngda känslor och tankar, dyker upp som kroppsliga sjukdomar. Därför fungerar deras samtalsterapi. Genom att medvetandegöra vad man har trängt undan, så kan kroppen slappna av och börja läka. En intensiv period av självrannsakan inträffade när jag for till Sao Paulo för att lära mig Keppe/Pachecos analysmetod. Jag hade analys 3 gånger i veckan under tre månader, plus föredrag, gruppanalys och studier av Norberto Keppes böcker. Ett sätt att beskriva en person i 5:e dimensionen, är att hon är autentisk. Inte perfekt, men medveten om sina styrkor och svagheter. I så fall är jag väl förberedd, jag som har vänt ut och in på mig själv i så många analystimmar. Gruppen runt Keppe är ett lysande exempel på hur långt man kan nå i mänsklig utveckling. Norberto Keppe har så hög vibration, att han kan tanka ner information direkt från det universella medvetandefältet. Han har t.ex.löst problemet med fri energi. Hans hjärna har grepp om många olika vetenskaper, så han kan betraktas som universalgeni. Hans medarbetare är nyskapande och arbetar målmedvetet på att skapa ett bra samhälle, i harmoni med jorden och med goda sociala relationer.

Nästa steg i denna process, är att jag under flera år har varit en lärjunge till Dr Sam Mugzzi, naturläkare i Arizona. (www.ebh.club) Hon kan allt om naturens apotek, hon vet hur olika gifter och parasiter verkar i kroppen, hon har lärt sig diagnostik genom iris, hon praktiserar energi-medicin, kallad scio. Hon har mycket avancerade rådgivare och är ofta ett halvår före alla andra att förutspå vad som ska ske. Mugzzi har också en helhetsyn på människan, med kropp, själ och ande. Under senaste året har hon fokuserat på att förbereda oss lyssnare på ett liv i femte dimensionen. Snart ska vi få tillgång till med-beds. Det är en teknik som undanhållits oss i minst 50 år. Det medicin-industriella komplexet vill inte skapa friska människor, utan konsumenter av deras produkter. (behandlingar, medicin, vaccin osv.) En behandling i med-bed går i två steg. Först scannas kroppen av och maskinen registrerar var det finns obalans i frekvenserna i celler eller organ. Steg två. Då rättar maskinen till alla obalanser. DNA avläses, så att maskinen kan avgöra vad som är den bästa versionen av dig själv. Det finns tre slags med-beds. En kan reparera skadade lemmar, t.ex. krigsskador eller invalider efter trafikolyckor. En annan sort kan reparera psykiska trauman. Den tredje sorten behöver de flesta, den reparerar alla slags sjukdomar i kroppen. De första europeiska med-beds har levererats till Nederländerna, vet ej när de kommer till Sverige. Jag tror att militären har tillverkat och utbildat personal under en längre tid, så att de ska kunna användas på bred front. Denna möjlighet att låta med-beds ta bort alla krämpor låter underbart. Men jag tror att dr Mugzzi har helt rätt: Om vi inte ändrar tankemönster ovh livsstil, så kommer ohälsan snart tillbaka. Fortfarande handlar det mycket om kunskap om man vill hålla sig frisk.

Medan jag har varit inne på hälsospåret, så har jag naturligtvis fått många tillfällen att lära känna mig själv. Hur jag jag själv bidragit till att skapa de krämpor jag har? Som 75 åring är jag friskare än de flesta av mina jämnåriga, så något måste jag ha gjort rätt på vägen hit. När jag försöker föreställa mig ett liv i femte dimensionen, så är trilogerna i Sao Paulo en sådan målbild. En annan bild har jag från Anastasia borta i Sibirien. Hon är en sentida arvinge till Tartaria, en högkultur som fanns i stora delar av Eurasien under många århundraden. Denna högkultur blev besegrad av romarriket, men en del av deras fina byggnader finns kvar. Anastasia bär det andliga/intellektuella arvet. Jag var mycket fascinerad av hennes liv, personlighet och visioner, när jag läste Vladimir Megres böcker. Tänk om vi blir som Anastasia när vi fått aktiverat alla våra DNA strängar? Hon kan allt det som Jesus kunde: levitation, tankeläsning,healing, teleportering, kommunicera med djuren, se i framtiden. Hon har otroligt hög intelligens. Hennes normala mentala tillstånd präglas av kärlek, glädje och tacksamhet. Hon lever i total avsaknad av allt den bekvämlighet vi värderas i våra liv, status, prylar, god mat, pengar, resor, osv. Anastasia menar att alla våra tekniska prylar bara är dåliga kopior av det som finns i vårt medvetande. Så Anastasia har aldrig långtråkigt, känner sig aldrig ensam, är aldrig sjuk, saknar aldrig något där hon bor mitt ute i den sibiriska taigan. Mycket märkligt. Är Anastasia ett exempel på hur man fungerar i 5 dimensionen, eller är hennes vibration ännu högre? Det finns mycket inspiration att hämta, när vi måste anpassa oss till det nya livet, efter kollaps av strukturerna i 3 D världen. Att leva med fri energi, replikator som fixar mat och kläder, med-beds som fixar hälsan, Vad återstår för oss att göra? Enligt Anastasia ska vi leva i lokala, självförsörjande byar, det är mycket praktiskt vi behöver lära oss för att få det att fungera. Anastasia har ideer om barnuppfostran och utbildning, som inte liknar något jag sett tidigare, men hennes program skapar genier. Befriade från en stor del av försörjningsplikterna, kan vi ägna oss åt konstnärlig och vetenskaplig verksamhet. Inspirerad Kreativitet, säger Anastasia, är det högsta formen av mänskligt medvetande.

7 ”RED PILL”

När man tar det röda pillret så öppnas ögonen, och man ser världen på ett annat sätt .Det finns ingen returknapp, inget sätt att radera det man har sett.

Det röda pillret var obehagligt att svälja, men jag vet idag att det räddade mig från ännu värre olycka.

När jag hade slutat min kyrkoherdetjänst och när planerna på det trilogiska företaget hade havererat pga sjukdom, så var jag på jakt efter finansiering till ett eget projekt.

Det började med ett vikariat på Gotland en mörk november. Jag hade fått ett samtal med deras biskop för att ställa en fråga; kunde han hjälpa mig att starta ett projekt, som handlar om kyrkans ansvar för miljön? Tidigare under Almedalsveckan hade han slagit på stora trumman för denna sak, och jag ville kolla om han var beredd att göra något konkret.

Ack nej. Det kunde han naturligtvis inte. Så viktigt var det inte.

Så satt jag i den tomma prästgården, full av demoner, efter att en man hastigt hade dött där någon vecka tidigare. Och jag grunnade på hur jag skulle gå vidare. Då dök det upp en ny möjlighet. Pastorsexpeditionens email konto hade ett brev som erbjöd ett arv till någon som ville använda pengarna till välgörenhet. Jag svarade. Och innan jag hunnit blinka kom ett ”affidavit” som såg väldigt officiellt ut och meddelade att jag fått arvet på 2 miljoner dollar. Så långt kändes allt bra. Jag kunde göra upp planer på hur dessa pengar skulle distibueras enligt principen; hellre lära en man att fiska än att ge honom en fisk. Jag hade en idé om att ge motivationskurser till en målgrupp som är mycket svår att nå. De har rasat igenom alla skyddsnät och gett upp om ekonomi, hälsa, jobb. Jag skulle kunna använda Keppes material om sociopsykosomatiska attityder, och kunna få dem på fötter. Men de skulle inte komma till en sådan kurs utan en morot. Jag skulle kunna använda donationen till att avlöna dem som är närvarande. Så ungefär tänkte jag.

Sen började en lång inlärningsprocess. Man skickar inte 20 miljoner kronor utan att en massa mellanhänder ska granska och godkänna. SWIFT systemet är gjort för att kunna trixa och manipulera. Först ville indrivaren i Madrid, Mr Duke, ha en arvsskatt. Nej, sa jag, jag betalar ingen arvsskatt förrän jag fått arvet. Efter mycket tjat och förhandlingar fick jag ner priset med en tredjedel, och sen väntade jag på ett debitkort med pengarna insatta.

Men då kom i stället ett ”urgent” meddelande om att något annat hängt upp sig och det krävdes mer pengar. OK, sa jag skicka tillbaka mina pengar , så får du behålla fonden. Då får du först betala 10% I administrationskostnader, sa mr Duke. Jag började förstå, att det här kriget kan jag inte vinna. Motvilligt var jag med i matchen ett steg till. Detta mönster upprepades i nio månader tills jag sa definitivt stopp och avsade mig fonden. Skicka bara tillbaka pengarna jag har betalt för överföringen!

Men inte fick jag tillbaka några pengar, som var avtalat. I stället returnerades ärendet från Madrid till Elfenbenskusten. Och så började nästa rond. Fantasin tog aldrig slut när det gällde att hitta på nya avgifter för att skicka tillbaka våra pengar. Nu heter indrivaren Xavier Siaka, en vänlig, välutbildad man, som jag sympatiserade med för alla hans privata bekymmer. När han slutligen försvann, liksom alla de andra skurkarna jag haft kontakt med, så var detta det yttersta förräderiet. Då hade mardrömmen pågått i nära 3 år. Och jag kunde börja summera. Vi hade förlorat hela vårt livs besparingar. Min man hade nästan dött i tarmcancer. Jag blev inte fysiskt sjuk, för jag lärde mig nya metoder att dämpa min ångest. Jag hade velat hoppa av vid många hållplatser, men då hade jag en man som hela tiden tjatade: När får vi tillbaka våra pengar? Och så måste jag ge det en chans till. Därför vet jag nu hur en sådan process avslutas. Då kom hackare I London in och förstörde mitt gmail konto, och skickade tiggebrev till alla mina adresser. Då trodde de nog att de hade sopat igen spåren efter sig. Men jag hade naturligtvis sparat papperskopior på alla transaktioner och korrespondens. Om någon domstol skulle vilja ta upp ärendet, så finns bevisen kvar.

Men detta skulle förstås aldrig ske. Svensk polis är maktlös inför sådan internationell brottslighet. Interpol, FBI och internationella domstolar är i säng med banksters, som organiserar verksamheten.

En liten detalj i denna sorgliga historia. Jag åkte med en församlingsgrupp för att besöka en systerkyrka i Tanzania. Medan jag var där, så ringde advokaten Mr Fanny från Elfenbenskusten och var helt desperat för han behövde pengar omedelbart. Jag hade inga pengar och ingen möjlighet att skicka heller. Jamen, du kan väl fråga dina reskamrater! Nej, det fanns inte en chans att jag skulle kunna rädda honom ur hans knipa.

Just då insåg jag, att hantlangarna som bedriver denna utpressning, inte blir rika på detta. Pengarna hamnar inte hos dem utan högre upp i näringskedjan. Det var långt senare jag kunde lägga detta pussel. Jag hade betalt avgifter till banker i Madrid, Zurich, London, New York, nästan hela nätverket av banksters var representerade. Jag fick aldrig någon räkning från Vatikanbanken, annars hade listan varit komplett.

Vad lärde jag mig av allt detta? Min far brukade säga: Världen vill bedragas! Jag skulle naturligtvis inte blivit offer för detta bedrägeri, om det inte fanns en svaghet inom mig som gjorde det möjligt. Under hela mitt vuxna liv hade jag fokuserat på att hitta det goda inom varje människa, jag var övertygad om att tro och bön kan övervinna allt. Jag var mycket illa rustad att möta den ondska som finns i det satanistiska nätverket.

Men jag överlevde. Och kunde sen ägna oändligt många timmar åt att kartlägga det matrix (samhällsmönster) som byggts upp av den khazariska maffian. Det är denna världsbild som nu kollapsar inför våra ögon. Tack vare denna erfarenhet undgick jag att falla för frestelsen att ta någon GMO-spruta. Med mitt DNA intakt, har jag fortfarande chans att få vara med om uppgraderingen till nästa dimension.

Jag känner inte något hat mot mina plågoandar, jag har ägnat mycket energi åt förlåtelseövningar. Tidigt bestämde jag mig för att denna erfarenhet inte skulle få förgifta resten av mitt liv.

”I can never loose

either I win

or I learn.”

Just nu känner jag mest tacksamhet över denna turboinlärning, jag vet hur det känns med ångest, svek, förräderi, godtrogenhet. Nu vet jag att jag inte är någon entreprenör – om jag ska driva ett projekt måste pengarna finnas där, jag kan inte tjäna in dem på att sälja mina tjänster. Och jag har lärt mig att fruktan och ångest inte framkallar några mirakel i mitt liv. Men jag tror fortfarande att änglarna på andra sidan jobbar hårt med att framkalla nya mirakel.

8 EN NY VÄRLDSBILD

Nyfikenhet är en god egenskap. Men när det man hittar går på tvärs mot vad omgivningen tror på, så kan det också vara mycket jobbigt. ”Den som går i otakt, lyssnar på en annan trummis.” Ibland kan avståndet till den normala världsbilden vara så stort, att man inte ens kan prata med andra om det man har upptäckt. Det är som att prata med en vägg: man får inga motfrågor, ingen nyfikenhet, inget intresse. Man vill helt enkelt inte rubbas i övertygelsen att SVT berättar sanningen om vad som sker i världen. (Alla nyheter hämtas från Reuters som ägs av maffian ) Den här sortens ökenvandring har jag upplevt tidigare, det kanske har hjälpt mig att ta mig igenom de senaste årens trauma. I mitt fall har ensamheten drabbat mig dubbelt. Makens demens förvärrades under pandemin, och han var inte längre någon samtalspartner. Barnen som är laglydiga, höll sig borta från äldre människor, för det uppmanade man på SVT. Att inte få vara en del av deras liv och vardag, var ytterligare ett straff. Att det inte handlade om en pandemi, utan en plandemi, förstod jag på ett tidigt stadium. Jag hade fått lära mig tidigare, att virus bildas i cellen när den utsätts för förgiftning eller angrepp av bakterier. Men teorin att man kan sprida virus omkring sig var gångbar, eftersom alla nån gång haft virusangrepp i datorn. Bill Gates var stor finansiär av vaccinen, ägde flera patent. Och alla länder vidtog liknande åtgärder. Alla propaganda organ körde samma falska nyheter om fulla sjukhus. PCR-testen visade över 90% falska resultat. Nästan alla som dog i corona hade en eller flera allvarliga sjukdomare sedan tidigare. Under denna plandemi försvann alla dödfall ut statistiken på grund av lunginflammation, vanlig influensa, ålderssvaghet. I USA fick sjukhusen 48.000 dollar betalt för varje covid dödsfall. Allt redovisades som covid. Om man slutade se på TV-nyheterna så fanns ingen corona-epidemi i samhället. Inga tutande ambulanser på alla gator, inga människor som rasar ihop på trottoarerna, som i Wuhan, där flera millioner kan ha dött när de slog på 5G sändarna. Men allt gick ut på att öka skräcken för virus och förbereda folk att ta vaccin. Det lyckades förträffligt. Sjukdomen kan spridas via vaccin. Den osynliga handen som styrde denna globala plandemi, hade som ett mål att minska befolkningen, och då gällde det att övertyga så många som möjligt att ta sprutorna. I Sverige behövde man inte tvinga folk, det räckte att hota med reseförbud. Svenskarna älskar att resa. De svåraste övergreppen skedde nog i Australien, Nya Zealand och Israel, där körde man Mengele-style tvångsvaccinering.

Afrika har klarat sig bäst från denna smitta. De hade lärt sig av sina misstag: smittkoppsvaccinering som startade aid-epidemin. Ebola epidemin i Västafrika. Där såg folk att bara de vaccinerade blev sjuka och de slängde ut Röda Kors medarbetarna. Men de länder som inte ville släppa in covid vaxx fick betala ett annat pris. En handfull afrikanska presidenter blev mördade detta år. Det fanns alternativ till vaxx. Clif High visade tidigt bevis på att stora doser C och D vitamin förhindrar att man blir smittad. Han menade att alla biovapen måste ha ett motgift, annars går de inte att använda. Man måste ju skydda den egna armen. I Kina skickades mängder av D-vitamin till militäförläggningarna. Det är underligt att Biden tvingade sina soldater att ta vaxx, men förklarligt om man vet att han arbetar för den globala maffian. I amerikanska armen har aids ökat med 500% sedan man körde vaxx kampanjen.

Det var med sorg och förfäran jag insåg att hela min familj och närmsta vänner hade tagit sprutorna. Första halvåret 2020 hade jag lyssnat på ett 50 -tal olika läkare, forskare, advokater, som kunde berätta om innehållet i sprutorna, och vilka effekter det har i kroppen. Men jag lyckades inte varna någon från att ta dem. Jag inser nu att jag råkade in i en slags depression, när jag försökte hantera detta faktum att jag, inom ett par år, kunde förlora, alla de människor som betyder mest för mig. Skulle jag orka uppfinna mitt liv på nytt, bo någon annanstans, bygga upp ett nytt nätverk? Det var den frågan som förföljde mig. Just nu tror jag att det kan vara president Trump, som har räddat mig från denna katastrof. Han gick ut tidigt och sa, att det fanns vaccin för de som önskar. Då var han mycket väl medveten om att Big Pharma inte hade hunnit tillverka så mycket vaccin, att det skulle räcka över hela världen. Därför blev det en stor mängd placebo. Trump räddade livet på millioner människor med detta smarta drag. 30% är placebo, har man nyligen visat i en dansk undersökning. Det finns tre nivåer på hur mycket gift varje dos innehåller, och det ser ut som Sverige har fått de svagaste doserna. 5% av vaccindoserna står för 70% av biverkningarna och dödsfallen. Dessa giftcoctails är utformade så, att offren ska dö långsamt i alla de kända sjukdomarna. Om alla hade dött samma vecka som de tog sprutan, så kunde det bli problem att övertala resten av befolkningen. Man kan bara mäta hur effektiva de är, genom att mäta överdödligheten sedan kampanjen började. I Sverige har det varit mycket lite överdödlighet, men betydande minskning i nativiteten. Man har också sett att skadorna ökar dramatiskt efter tredje sprutan. Kanske har Big Pharma hunnit ikapp med tillverkningen, så att det är starkare doser som kommer senare. Clif High brukar säga, att detta världskrig kommer att vara slut långt innan man kan beräkna antalet krigsoffer.

Ett annat mål med vaxx- kampanjen är att lättare kunna styra de som är kvar. Gift-coctailen innehåller Graphine Oxide, en metall som beter sig som rakblad i blodkärlen. Det är nano-partiklar som kan bilda större enheter i kroppen, och då fungera som mottagare av wifi-strålning. Personen blir en robot, som kan styras utifrån. Tillsammans med 5G strålning kan det t.o.m. vara ett mordvapen. Nanopartiklarna samlas i lungorna och ger samma symptom som covid. Ett tredje mål är att förhindra att människor kan följa med i utvecklingen mot 5-D världen. När vi får det starka inflödet av kosmisk strålning, som gör att vi människor kan uppgraderas tillsammans med Moder Jord, då blir de vaccinerade utanför, enl dr Sam Mugzzi. De har fått en förändring på sina gener, det har bildats en sköld runt cellkärnan, så den kan inte blomma ut. Vi var ämnade att få uppleva, att våra två aktiva DNA-stängar plötsligt skulle bli 13. Vi skulle få uppleva vår fulla potential, med många nya förmågor och med större medvetehet om allt omkring oss. Många trodde att detta skulle hända 2012 när Maya.kalendern tog slut. Men nu pekar allt på att det ska ske i år. Jag som så många gånger har predikat om de yttersta tiderna, när Gud ska skilja fåren från getterna. Kanske är det snart dags, och det känns inte som jubel, varken för dem som reser eller de som stannar. Bibeltexterna är tydliga med att vi ska skiljas från våra närmaste. En liknelse berättar om två som arbetar ute på åkern, en lyfts upp och den andre blir kvar. Dr Mugzzi förklarar detta som att alla har ett individuellt val. Vi kan inte rädda våra närmaste. Alla har haft tillgång till information, men ändå valt att ställa upp som försökskaniner. De har haft en blind tilltro på myndigheter. De har prioriterat att behålla jobbet eller att kunna resa. De har inte varit nyfikna och tagit reda på konsekvenserna av sprutorna.

Hoppas att rättvisa ska skipas i kommande Nurnberg rättegång. Alla som på något sätt är inblandade i kampanjen har gjort sig skyldiga till krigsbrott. ”Jag bara lydde order”, sa soldaterna i förra Nurnberg rättegången. De blev ändå dömda. Politiker, hälsomyndigheter, läkare, sjuksköterskor, propagandamakare i massmedia, alla kan ställas till svars för krigsbrott. Nu går det att bevisa att hela kampanjen var planerad och intentionen var att skada. Det har framkommit att Pentagon har drivit forskningen om dessa biovapen, och sedan har patenten bollats vidare till Big Pharma. Ryssarna har förstört ett fyrtiotal bio lab i Ukraina, och nu finns de tillfångatagna forskarna i Moskva och berättar om sin verksamhet och sina uppdragsgivare. Inget kan hemlighållas längre. Redan nu kan man konstatera, att detta folkmord är större än Hitlers eller Stalins industriella massavrättningar. Men det tonar fram en tydlig bild av att det är samma khazariska maffia, som varit aktiv genom historien. Deras högkvarter och ursprungsland ligger i Ukraina. Om vi ska få en varaktig fred på jorden, så måste dessa satanister försvinna. Om inte genom krigsrättegångar, så i övergången till 5D , för deras vibration är för låg för att kunna leva på den nya jorden.

9 KYRKAN

När jag hör på en del ”influencers” som berättar om hur livet ska bli i femte dimensionen, så verkar alla vara överens om att kyrkor och religioner blir överflödiga. De är kontrollsystem, som vi inte längre behöver. Om vi bara skulle avskaffa kyrkor och moskeer rakt av, så tror jag att de skulle återuppstå igen, kanske i en lite annan skepnad. För de fyller viktiga funktioner hos oss människor. Vi behöver gemenskap med andra likasinnade, vi behöver ritualer vid livets stora förändringar / kriser,vi behöver hopp och förtröstan hela tiden, som vi kämpar på i våra liv. Vi behöver också en världsåskådning, som ger en ram eller förklaring till allt som sker i våra liv. Jag ser att kyrkans roll som ”influencer” har eroderats i vårt samhälle Många olika samhällsfunktioner har övertagit kyrkans uppgifter. Men behovet av tro och tillit har inte minskat. På 1500-talet kämpade Luther mot Vatikanens maktanspråk, och fick stöd av många furstar. Vi brukar se det det som en religiös förnyelse, men jag tror att det lika mycket handlade om en politisk rörelse mot större självständighet. Jesuiternas rörelse startade också på 1500-talet, kanske som ett svar på reformationen. Deras mål var att utrota de otrogna, som lämnat moderkyrkan. Vid invigningen till jesuit är det faktiskt detta man lovar att göra. Alltsedan dess har jesuiterna varit duktiga på att arbeta ”undercover”. Det har tagit lång tid för mig att fatta, vilket enormt inflytande de har haft i världspolitiken. 2013 frånträdde nazisten Ratzinger påve ämbetet, efter att ha blivit dömd i internationell domstol för sin medverkan i rituella barnamord. Då tillsattes jesuiten Bergoglio från Argentina, utan de vanliga procedurerna med röksignaler och omröstningar bland kardinalerna. Nu behövdes tydligen en krigare som vit påve, kanske Vatikanen började känna sig hotad. Den svarte påven, som sköter mer världsliga ting,(krig) är alltid jesuit. Han har sitt ämbetsrum i Pentagon. Vid presidentvalet 2020 skedde en statskupp i USA. Ett omfattande valfusk gav makten tillbaka till Rockefeller – falangen. Kina bidrog med en massa falska valsedlar, Canada, Tyskland och Italien bidrog med manipulerade valmaskiner. Först gjorde amerikanska militären en räd i Frankfurt och konfiskerade CIA´ s servrar. Sen kunde man konstatera att Italiens premiärminister hade hjälpt till att styra valmaskinerna med hjälp av sateliter. Dessa sateliter tillhörde Vatikanen. Conti fick valet att dö eller samarbeta med amerikanerna. Han valde att samarbeta, sen kunde militären gå in och rensa ut i Vatikanen, utan någon inblandning av italiensk militär. Samtidigt avgick Conti. Man hittade en tunnel, som går från Rom till Jerusalem. Militären tömde den på guld, antikviteter, böcker, daterade ända från antiken. Det mesta fördes till Fort Knox i USA. Guldet kommer nog att användas som säkerhet i det nya finanssystemet. Men det här öppnar också möjligheten att skriva om vår historia, se hur mycket som har blivit ändrat och censurerat Man kan t.e.x. se vilka skrifter kejsar Konstantin tog bort, när han ville skapa en statsreligion av kristendomen. Nu kanske äntligen teologer kan vaska fram vad Jesus egentligen stod för. En annan konsekvens av denna utrensning handlar om Vatikanens inflytande i världspolitiken. De kunde syna Vatikanbanken och se vilka politiker som hade ett konto där. Under lång tid har varje nytillträdd president / premiärminister fått besök av en jesuit och fått valet: guld eller bly. Antingen hemligt konto i deras bank eller riskera avrättning. De som inte kan mutas får i stället möta CIA, som är deras förlängda arm, expert på sådana uppdrag. Tänk Palme och Lindh. Alltsedan de försvann har svenska politiker böjt sig för den khazariska maffian.

Utan detta grundläggande förarbete, hade WEF (World Economic Forum) inte kunnat genomföra en global pandemi och massutrotning. Jag har grubblat mycket över hur det ska gå för Svenska Kyrkan, när det blir allmänt känt att katolska kyrkan leds av pedofiler och satanister. Räcker det att vi har varit protestanter i över 500 år, eller drabbas vi av ”Guilt by association”? Jag vet ju att Svenska Kyrkan har arbetat aktivt för att förhindra sexuella övergrepp. Våra präster lever inte i celibat, så frestelsen att utnyttja barn måste vara mindre. Det är inte heller så invävt i vår kultur, att tysta ner och hålla skenet uppe. Det blir polisanmälan direkt om man kommer på något sådant. I katolska kyrkan är det visselblåsaren som blir straffad om han anmäler ett sådant beteende. Jag hoppas att det går att rädda det som är värdefullt i vår tradition. Men jag tror att det blir mindre av kristen institution, och mer av andlig vägledning. Bankerna ska försvinna, som en mellanhand mellans oss och våra pengar. Eget ansvar är en ledstjärna i den nya tidsåldern. Då kommer många att tänka, att de behöver inte kyrkan som en mellanhand mellan sig själva och Gud. Detta kanske fungerar för en del andligt mogna personer. Men de flesta kommer att behöva undervisning och handledning för att komma dithän. Kyrkans arbete för att lyfta upp de fattiga och svaga kommer nog att behövas även i framtiden. Mitt liv och min identitet är sammantvinnat med Svenska Kyrkan. Hur kommer jag att uppleva om Svenska Kyrkan förvandlas till ett fastighetsbolag, som vårdar gamla byggnader? Inget andligt liv, ingen annan verksamhet.. Jag är inte längre försörjd av kyrkan, så det slår inte undan benen på mig. Men det kommer att lämna en stor tomhet och sorg. Jag har så många positiva upplevelser från åren i kyrkans tjänst. Den här upplevelsen är annorlunda än de gånger jag varit tjänstledig och sen skulle återanpassas i kyrkan. Då kände jag mycken nostalgi och förundran att tiden stått stilla i kyrkans verksamhet. Fortfarande var det ”Blott en dag” och ”Tryggare kan ingen vara” på förrättningarna. Fortfarande skulle prästen utlova individuell uppståndelse till den avlidne. Kollegor som tänker samma tankar som de gjorde för 20 – 30 – 40 år sedan. Jag fick verkligen anstränga mig att passa in, när mina egna horisonter hade vidgats. Men hur skulle det vara att helt förlora kyrkan som en trygghet i livet? Jag antar att vi skulle uppfinna den på nytt. Någonstans i denna värld måste det finnas andliga sökare, som kanske t.o.m. vill använda kyrkobyggnaderna för meditation och undervisning. Gud fortsätter att möta oss, även om institutionen inte längre behövs.

10 SATANISM

Jag måste göra en liten utvikning om satanism, för de som inte tror att sådant existerar i vår upplysta tid. Satanism är en inversion (motsats) till allt det som Gud står för – sanning, rättvisa, fred, kärlek, skönhet osv. För några år sen såg jag ett vittnesbörd av Ronald Bernard, som berörde mig mycket. Han var bankir i Nederländerna och gjorde en strålande karriär, levde lyxliv och blev rikligen belönad. Han blev skicklig på att manipulera bokföringen och flytta runt alla svarta pengar. Till slut var han så framgångsrik, att han blev inviterad att bli medlem i den högsta ledningsgruppen. När han kom till den hemliga möteslokalen var alla deltagare klädda i svarta kåpor. På altaret låg en baby och Ronald uppmanades att sticka kniven i babyn, det var hans initiationsrit. Han klarade inte provet, kollapsade och blev sen allvarligt sjuk, kanske var det enda sättet att själv komma levande därifrån. Han omprövade sitt jobb, flydde till Florida. Något år senare blev han mördad eller hamnade i vittnesskyddsprogram, oklart vilket. Hans vittnesbörd verkar mycket trovärdigt för mig, men har förstås stämplats som bedrägeri av många. Jag tror att filmerna finns kvar på You Tube, så var och en kan själv ta ställning till om han ljuger. Att bankväsendet är satanistiskt är inte en främmande tanke för mig. I Vatikanen finns en exklusiv grupp som kallas Nionde Cirkeln. Alla påvar har varit medlemmar där, det krävs för att få jobbet. Nionde Cirkeln har rituella barnamord vid speciella tidpunkter på året, i olika katolska kyrkor, t.ex. Notre Dame. En sådan ceremoni skulle precis äga rum när kyrkan brann. Barnen räddades ur källaren. Det finns många ögonvittnen till dessa ritualer. När militären gjorde sin raid i Vatikanen 2020, så ställdes påven och kardinalerna inför militärdomstol och många blev avrättade. Påven Fransiscus har haft kopior med ansiktsmask eller datorsimulerade framträdande sedan dess. Men nu verkar det som det är dags att låta ridån gå ner för denna teater. Påvens officiella begravning kan bli ett bra tillfälle till mass-arresteringar.

11 BARN

När vi får höra om Auswich och tågen som gick genom alla städer fulla med judar på väg till avrättning, så har jag ofta undrat: hur kan det vara möjligt att tyskarna inte såg vad som hände? Hur kunde de vända bort blicken och vägra tro på vad de såg? Vissa tyskar protesterade, t.ex. teologen Bonhoeffer, och då hamnade han i samma slags läger. Det var inte alls ofarligt att protestera. Det kan vara någon slags hjärntvätt eller masspsykos som drabbade befolkningen. Först får de höra att judar / psykiskt sjuka / zigenare är lägre stående varelser. Sen accepterar de tanken på att de är överflödiga i vårt idealsamhälle. Sen tänker man att världen blir bättre om de inte finns. Bingo! Det gör ingenting om de blir avrättade! Nu handlar det om ett ännu värre folkmord, där stora delar av samhällseliten är inblandade. Det gäller handeln med barn. Barnen kidnappas, utnyttjas av pedofiler, förvaras i underjordiska gångar där de blir torterade, tappas på blod, och slutligen kan man ta deras organ och sälja. Köttet som blir över levereras till McDonalds, benen kan kremeras och askan kan förvandlas till diamanter.
Det är i princip hela näringskedjan som genererar massor med pengar, och inte hade kunnat fortgå utan samarbete med bankväsendet. Produkten Adrenokrom är den viktigaste handelsvaran. Blod från 100 traumatiserade barn kan bli en liter adrenokrom och kostar en biljon dollar. Den används som partydrog, och innehållet av adrenalin lär vara mer vanebildande än heroin. När jag började höra om detta, så handlade det om drygt 40 000 barn som försvann från USA varje år. Men sen när skandalen har nystats upp, så är det i själva verket flera miljoner barn årligen globalt, som hamnar i klorna på dessa bödlar. Det finns underjordiska tunnlar i alla världsdelar. En liten detalj i denna verksamhet: Moder Teresa arbetade åt Vatikanen för att skaffa fram barn till bödlarna. När President Trump blivit installerad, så var hans första uppdrag att gå till CIA och meddela, att det skulle ha högsta prioritet i deras arbete att få slut på denna människohandel. Det kan tyckas märkligt att be CIA om hjälp, de är djupt involverade i både knark och människohandel. Kanske visste Trump, och då var besöket en varning till dem. Efter denna inledninng är det inte konstigt att Trump varit utsatt för mordförsök ett trettiotal gånger. Han har blivit förföljd av politiska / juridiska rättegångar, och han har ständigt blivit hånad och baktalad i massmedia, som ägs av maffian. Handeln med barn omsätter mer pengar än handeln med knark. Det sägs att CIA uppfann bitcoin för att underlätta denna affärsversamhet, utanför bankernas kontroll. BTC kan uttalas Baby Trafficing Coin. En annan teori är, att cryptovaluta är en enorm stingoperation, eftersom alla affärer finns bevarade i blockchain och kan spåras. När jag bodde i Texas i mitten av 1960-talet, så hängde stora affischer på ett 50-tal saknade barn i livsmedelsaffären. Det verkade vara helt normalt att barn kunde försvinna. Här i Sverige är det en jättestor grej när ett barn försvinner. Folk går man ur huse för att leta i terrängen. En hel by blir traumatiserad i åratal efter ett sådant försvinnande. Det verkar helt obegripligt att 40.000 barn kan försvinna årligen, utan att det startar en revolution. Men när man har kartlagt hur det går till, så förstår man bättre. Barnavårdsfolk, fosterhem, poliser, jurister, politiker, skolfolk, kyrkor, ungdomsföreningar, transportbolag, hotell, massmedia, alla är på något sätt inblandade för att detta ska bli möjligt. De är infiltrerade och tjänar pengar på att blunda. Eliten har gott om pengar – de äger ju pengatryckpressarna – och de har råd att köpa hela kedjan av medhjälpare för att vara säkra på att få sin drog. När det ska skrivas historia om vår tid, om kriget mot människohandlarna, så kommer man förstås fråga samma sak: Hur kunde det fortgå inför öppen ridå så länge? Många modiga personer har kartlagt verksamheten och protesterat och sen blivit mördade. Andra har gått under jorden i vittnesskyddsförvar. Andra har fejkat sin död för att komma undan maffians lakejer. Nu verkar tiden vara mogen för ett allmänt avslöjande. En film som handlar om de kidnappade barnen har börjat visas på biograferna i USA, ”Sound of Freedom”. Jag tror inte någon kan bli oberörd av filmens innehåll, och det är många som har hunnit se den nu. Men jag då? Är jag moraliskt ansvarig för att jag vetat om det här i många år, men inte gjort något? När jag tagit upp ämnet med mina närstående så är de totalt oförstående och börjar mumla om konspirationsteorier. Alla sociala medier har censurerat denna information.

Jag har börjat tro på förklaringen att det finns en annan ras – draco reptiler – eftersom vidden av ondska är så stor, att det är svårt att tro att några människor kan göra sådant. De är en annan sorts varelser, som lever på barn, liksom vi lever på grisar och höns. Dessa varelser, som dyrkar Satan, har funnits på jorden i tusentals år. I bibeln läste vi om dem i Babylon där de offrade barn till Baal. Det här tredje världskriget handlar om att slutligen befria jorden från denna plåga. Under en period av 4 år har modiga soldater gått ner i dessa underjordiska gångar, befriat barnen som är vid liv och sedan sprängt tunnlarna. Deras uppdrag är svårt, farligt och fruktansvärt psykiskt påfrestande. Vid ett tillfälle dog 200 soldater i ett bakhåll i en sådan tunnel. Sedan tror jag de skickat in robotar först, för att rensa ut, innan de går in och räddar barnen. Soldaterna har behövt traumabearbetning för att sudda ut minnen från dessa uppdrag. Med-beds har behövts både till barnen och soldaterna. Jag tror att barnen har förts till militärförläggningar för vård. De som kan spåras med DNA skickas tillbaka till sina familjer. Men en ca miljon överlevande barn väntar nu på att få en ny familj. Omfattningen av denna tragedi är svår att fatta. Många miljoner barn under hundratals, kanske tusentals år. Det skär i hjärtat på mig när någon säger något hånfullt om presidentTrump. Att våga gå emot denna mäktiga maffia, det gör honom till världshistoriens största hjälte. Han är naturligtvis inte felfri, han är en vanlig människa. Men han vågade kämpa för barnen!

Jag kan inte släppa ämnet utan att ta upp mitt eget moraliska dilemma. Vilket straff ska de skyldiga få? Jesus sa en gång: Var och en som förför en av dessa mina minsta bröder, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals och han sänktes i havets djup. Tidigt i Trumps presidentskap skrev han en Excecutive Order som gick ut på att alla som medverkat i denna verksamhet skulle få dödsstaff. Varken Jesus eller Trump har något förbarmande med personer som kan sjunka så lågt, att de kan tortera och döda barn för pengar. Vi svenskar som alltid ska ha högre moral än alla andra, vi brukar fördöma dödsstraff. Vi har inte dödat några kriminella på 150 år. Vilket straff skulle vi ge dessa personer? Jag önskar att ett rymdskepp kom hit och hämtade upp dem, så vi slapp att ta ställning och slapp att ha dem kvar på vår planet. Men om detta önsketänkande inte går att förverkliga , så hoppas jag på en barmhärtig död för plågoandarna. Ingen får lov att skada barnen. Aldrig!

12 DEMENS

Det sägs att demens är de anhörigas sjukdom. Jag kan bara beskriva hur det har varit att leva med en dement man, men jag kan inte tvärsäkert påstå att jag har lidit mer än han. Men jag vet att det har varit mycket lärorikt. Nu vet jag bättre vad de sörjande har gått igenom, när jag har träffat dem inför en begravning. Och jag vet att för mig har det varit en hård skola att öva mig att visa tålamod. Tidigare i livet har jag mest tränat på att vara effektiv, målinriktad och strukturerad. Nu hade jag ett ständigt mantra i huvudet: Han kan inte hjälpa det! I 50-års åldern var maken full av energi och livslust. Då nådde han sina drömmars mål, att få flygcertifikat. I 60-års åldern visade sig fler och fler tecken på störningar i minnesfunktionen. Han var runt 65 när han fick diagnosen vaskculär demens, dvs skador i frontal loben. Den första delen av utförslöpan varade rätt länge, det brukar kallas irritationsfasen. Jag kunde aldrig förutse vilka tokigheter han skulle göra nästa gång, för mig var det bara en fråga om att reda ut konsekvenserna. Hans största besvikelse kom, när han inte längre fick köra bil. Då blev bilkörningen vår främsta krigszon. Jag körde och han satt bredvid och kommenderade. Jag kör defensivt och han är ”hialös”. Ibland orkade jag inte stå emot utan följde hans kommando. Då fick skyddsänglarna göra akut utryckning, och rädda oss från katastrof. Detta hände flera gånger.

Men som helhet var de här åren bra. Vi kunde resa, vi tog långa promenader och vi njöt av att äta gott. Sen blev jag mer av en personlig assistent, som skulle aktivera honom varje dag, han hade tappat all förmåga till planering och initiativ. En whiteboard tavla räddade mig från att behöva upprepa våra planer 100 gånger om dan. Han blev mer och mer beroende av mig för allting han skulle göra. Han har inte Alzheimers, så hans personlighet hade inte ändrats, det kom inga plötsliga vredesutbrott eller sådant. Han blev bara gradvis alltmer hjälplös. Nöjet med resor och utflykter försvann när han inte längre kunde hålla urinen. Mitt livsrum krympte. Sen kom dråpslaget med covid-karantän. Jag var helt isolerad med en man som inte längre klarade att samtala. Vi hade länge en slags livskvalite i form av måltidsgemenskap. Men det försvann när han började få svårt att svälja.. Måltiderna blev en mardröm med ständiga hostattacker, saglande och snorande. Nu kom räddningen i form av växelvård, två veckor borta och fyra veckor hemma. Detta fungerade i några månader Sen blev barnen oroliga när jag började få hjärtflimmer och de hjälpte mig att övertala myndigheterna att maken behövde en permanent plats på gruppboende.

Vårdpersonalen är fantastisk. De klara alla små och stora katastrofer i hans dagliga liv. När jag besöker honom är han totalt nollställd, jag tror inte han känner igen mig. Jag börjar vänja mig vid att ha lägenheten för mig själv.

Under hela denna tid har det varit min främsta livlina att jag har kunnat surfa på internet. Det har varit en thriller att följa världspolitiken, det har gett mig mycket fördjupning och inlärning, jag har hela tiden fått vidgade horisonter. Den andra positiva händelsen var att jag fick en hund, i delad vårdnad med svågern, ett mycket bra arrangemang. Jag kunde fortfarande sköta alla läkarbesök med maken när jag var hundfri. Men hunden har tvingat ut mig på dagliga promenader och räddat mig från mitt beroende av surfplattan. Det är en ny slags relation i mitt liv, hunden och jag förstår varandra bättre och bättre. Hon jagar inte cyklar längre och drar inte omkull mig. Hon ger mig en ovillkorlig lojalitet och kärlek. Tänk att man kan köpa detta för pengar! Nu går jag här och grunnar på den dubbla utgången. Antingen dör han och jag kan sätta punkt för sorgearbetet. Eller så kommer med-beds snart, och han kan bli återställd. Hittills har de bara levererats till Nederländerna, i vår del av världen. Jag antar, att när den verksamheten kommer igång, så kommer våra myndigheter att prioritera de sjukaste / dyraste patienterna. Om detta sker, så kommer vi i ett helt nytt läge, med omprövning av det mesta i våra liv. Jag brukar tänka att det finns säkert någon mening med att jag skulle få en sådan livssituation. Kanske är det just övning i tålamod som är svaret. Som i Sinnesrobönen:

Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra

mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

13 FEMTE DIMENSIONEN

Det här begreppet dyker upp hela tiden bland de ”influencers” som jag lyssnat på det senaste decenniet. Det har varit svårt att få grepp om, kanske vet vi inte vad det innebär förrän vi är där. Jag har försökt lägga pussel med den information jag fått efterhand. Det började med en uppmärksammad konfirmandlektion, då jag ville förklara ”ascension” på två olika sätt. Dels det kosmiska skeendet, att jorden kommer i linje med galaxens centrala sol. Då kan vi få en stark gammastråle, som påverkar jorden och allt liv på jorden. Allt byter frekvens, ungefär som kanalerna på en radiomottagare. Vi kommer att vibrera på en högre, snabbare frekvens. För att illustrera detta fick konfirmanderna titta på berättelsen om Jesus på förklaringsberget. Plötsligt förvandlas Jesus inför ögonen på lärjungarna. Han blir längre, självlysande, nästan genomskinlig. Men han är fortfarande samme Jesus, som kan prata och förklara för dem. Sen lika plötsligt blir han ”normal” igen. Jesus kunde tydligen röra sig mellan dimensionerna, vilket han också visade efter uppståndelsen, då han plötsligt kunde dyka upp och prata med lärjungarna. De kunde känna på honom, han kunde äta med dem. Så han var inte ett vanligt okroppsligt spöke. Om man är bekant med den nytestamentliga historien, så är det inte omöjligt att acceptera möjligheten, att vi också ska kunna växla mellan dimensionerna. (byta frekvens) Det är en sådan förvandling som har förebådats oss och kallas ibland för ”The Event”- Flera saker skulle ske samtidigt vid denna avgörande tidspunkt.

1) Total omläggning av finanssystemet

2)Arrestering av alla de skurkar, som har plågat, förtryckt oss, använt våra barn som föda.

3)Plötslig uppgradering av DNA, alla de gener som brukar kallas ”junk DNA” skulle aktiveras.

4) Polskifte ?? Nibiru?? Jorden expanderar?? Olika förklaringsmodeller.

Det verkar som vi denna sommar är mitt i The Event. Jordens puls har ökat dramatiskt. Den brukar vara 7,82 Hz. Idag är den 72 Hz, vid midsommar var den uppe i 120 Hz. Det nya finanssystemet håller på att implementeras. Och det är revolution på alla de platser där Khazariska maffian har sina starka fästen.

Tanken på att vårt DNA ska blomma ut och aktivera alla DNA-strängar, det verkar också väldigt konstigt och otroligt till en början. Jag tror att detta är fysiskt möjligt. David Wilcock berättar om en del experiment som är väldigt talande. (Source Field Investigation) En liten orm utsätts för låg strålning och förvandlas till en ödla! Eller ett annat exempel; En sluten burk med absolut rent, destillerat vatten ställs bredvid en annan burk med en amöba i. Behållarna utsätts för låg strålning. Efter ett tag finns en amöba i den rena burken! Våra DNA-strängar fungerar som antenner mot universum eller etern. Vi är ständigt i kontakt med det kollektiva medvetandet. Hela våra kroppar är kalibrerade för att fungera i samklang med jordens puls (7,82 Schumanns resonans). Vi kan inte fungera utan denna bakgrundsstrålning, t.ex. i ett rymdskepp. Våra kroppas är uppbyggda av kolatomer, som har ett visst mönster. Det mönstret ska ändras så att atomerna ser ut som kristaller. Om de minsta beståndsdelarna i kroppen är kristall, så verkar det mera sannolikt att vi blir mer lika Jesus på förklaringsberget.

Kriget, som har pågått några år, handlar om att bryta ner de strukturer som har fungerat i tredje dimensionen. Banker och Multinationella företag är på väg att gå under. En massa avslöjanden om korruption kommer dagligen. Det är svårt att se konturerna av den nya värld vi är på väg in i. Multipolär betyder att västvärlden måste släppa sin dominans, och bli ett maktcenter av 5 eller 7. Organisationer som FN, WHO,, EU ser ut att försvinna. Ingen vill vara toppstyrd längre. Kriget har också pågått i flera dimensioner. Man får en känsla av detta när man följer COBRA (2012 Portal. blogspot.com) Våra fiender har varit i fjärde dimensionen och med tillgång till mycket avancerad teknik. De är experter på att genomskåda krigsplaner, vilket innebär att Alliansen (på vår sida i kriget) har fått använda flera olika kalendrar, för att skapa förvirring. De har också spritt en väldig massa desinformation, så ingen ska kunna vaa säker på vad som ska ske härnäst. Cobra brukar tala om chimera, archons och olika exotiska vapen, som skulle kinna totalt eliminera jorden om de utlöstes. Alltså har kriget fått pågå länge, så att Alliansen inte behövde ta onödiga risker. Dessa varelser har regerat på jorden i tusentals år (sedan Atlantis undergång för 13 tusen år sen?) de har legat bakom alla krig, farsoter, diktaturer, kolonisation, terror, utsugning, människooffer osv. Det betyder att vi kan gå in i en helt annan värld, när orsaken till all denna ondska är borta. Jag tror att vi också haft god hjälp av en del positiva utomjordingar, för att få fram vapen som kan besegra dessa mäktiga fiender. Trumps roll såg ut att vara en slags murbräcka, som slog hål på de gamla strukturerna. Men han rekryterades också för att han visste hur man hanterar en konkurs. Och nu skulle US Inc. kollapsa, med så liten skada som möjligt för befolkningen. Det är inte bara folk i USA som drabbas av konkursen, eftersom dollarn är en internationell valuta. Hela denna process är oerhört komplicerad. Men det ser ut som QFS (Quantum Financial System) är mogen uppgiften att klara övergången till riktiga pengar. Det känns som en oerhörd lättnad att vi snart ska kunna bygga upp en bättre värld tillsammans.

Hur kan det påverka våra psyken att befinna sig i den femte dimensionen?

Mentalt. Du är nyfiken på livet och vill ständigt lära dig mer. Du är mindre tvärsäker och påstridig, du kan ju ha fel. Det mesta kan omprövas i ljuset av nya kunskaper och erfarenheter. Du vill vara självständig, kunna klara så många utmaningar som möjligt. Du vill leva i harmoni med naturen, du vill vörda och vårda skapelsen. Dina horisonter vidgas hela tiden, woo woo är en del av din verklighet.

Själsligt. Du vibrerar på 500-nivån eller högre, dva kärlek, tacksamhet, glädje som dominerande känslor. Du är mer empatisk, du kan inte skada en annan människa för det är dig själv du skadar. Alla är ett. Du är kreativ: Inpirerad kreativitet är din högsta lycka. Du är intuitiv, eftersom du är i resonans med det kollektiva medvetandet. Du har möjlighet att utveckla alla slags ESP (Extra Sensory Perceptions), profetsia, healing, levitation, teleportering, telepati , även med djur, clairvojance.

Andligt. Det är inte troligt att du passar in i något trossamfund eller religion. Du har en egen relation till det gudomliga, och behöver inga mellanhänder. Gudsnärvaron ger dig inspiration, ledning, hopp och tillit. Du uppskattar alla de former som visar Guds kreativitet i naturen och i ditt liv. Synkronicitet är ett språk som du förstår. När Gud vill något, så får du tydliga sugnaler genom dubbleringar. Du lär dig mer och mer att vara Guds medskapare: Det som händer inom dig kan snart vara din yttre verklighet. Tankar är bioenergi, och du lär dig att styra dem mot det goda, sanna, kärleksfulla och vackra. Jag hoppas att reningsprocessen snart ska vara över. Vi har alltför länge misshandlat planeten och stött dåliga strukturer, så länge vi själva tjänat på dem. Det utlovas 1000 år av fred när vi kommit in i den femte dimensionen. Då börjar uppbyggnadsarbetet, att skapa den värld vi drömmer om att leva i.

14 MIN VISION

Hur skulle jag vilja leva , ifall jag får fortsätta vara frisk och aktiv ett par decennier till?

En aspekt på min framtidsvision som jag inte kan styra, är att jag drömmer om att hitta min “soul group”, dvs människor som är på liknande själslig – andlig utvecklingsnivå, som jag kan vara I resonans med. Jag längtar efter ett socialt sammanhang där jag får vara mig själv, där jag kan prata om allting, där det är tryggt att vara I en öppen gemenskap. Det finns en positiv social kontroll, men inte någon känsla av att vara bevakad och styrd.

Allt detta är en förutsättning för den fysiska utformningen av min vision. Jag tror att personerna I denna “soul group” också är medvetna om ekologi och vill ta ansvar för sin egen hälsa. De har en vilja att leva I harmoni med jorden och att vara mera självförsörjande. Då kan min lilla EKO-by fungera.

Jag tänker mig 10 – 12 enfamiljshus som är placerade I en cirkel. Cirkeln I mitten bör vara minst 20 meteri diameter. Utsidan av cirkeln är “tårtbitar”, där man kan ha trädgård eller odla sin egen mat. I cirkelns mitt tronar min bio-dome.. Den ser ut som en halv fotboll, och är ett mycket klimatsmart växthus. 10 meter I diameter betyder att höjden är 5 meter. Glasskivorna är femkantiga. Vid norra sidan I växthust finns en vattenbehållare klädd I svart, och den kan innehålla fisk-odling. Den har ockå funktionen att utjämna temperaturen mellan dag / natt. Väggen bakom vattentanken är klädd I ett reflekterande material, som fångar vinterns solstrålar och värmer upp vattnet. Fiskodling kan kombineras med växtodling i ett slutet system, s.k. aquaponics. Balansen mellan fisk och växter är lite kinkigt att få rätt på, det krävs proffs för att få igång en sådan anläggning. Men sedan är den mycket lätt att underhålla. Det ska finnas utrymme för alla boende att kunna odla I denna bio-dome, och det ska dessutom kunna fungera som en mötesplats I ett tropiskt paradis, mitt I den skånska myllan. Förutom automatisk fönsteröppning, automatisk bevattning, kan man ha citronträd och bananträd som ger skugga när det är soligt ute.

Mycket I min vision kretsar kring denna bio-dome. Om man kan få färska grönsaker året om, så blir man mindre beroende av industri jordbruk och transporter. Detta är väl en hållbar livsstil?

Om man blickar bakåt I mänsklighetens historia, så har det ofta varit byar med 50 -100 människor, som är ramen för den sociala organisationen. Man känner sina grannar. Ofta är det olika generationer I samma familj. Storfamiljen är aktiva deltagare I barnens fostran och utbildning. En så stor grupp människor kan också klara att ta hand om problemen vid livets slut. Med hjälp av med – beds kommer det inte att finnas en massa kroniska sjukdomar. Den delen av livscykeln blir kortare.

I det nya samhället är det många funktioner som försvinner, och folk kommer att vara arbetslösa och desorienterade I början. Sen tror jag att alla kan hitta sin passion, vad man verkligen brinner för att göra. I detta magiska universum kommer pengarna att flyta in till den som bidrar konstruktivt till allas bästa. Ingen ska längre behöva slava 40 timmar I veckan för att få ihop till mat och husrum. Det rikare livet kräver konstnärer, musiker, uppfinnare, filmskapare osv. Folk är beredda att betala till den som berikar deras liv. Många jobb kan skötas av robotar, men mänsklig kreativitet kan inte ersättas.

Det är många gurus som påstår att man kan få allt man drömmer om. Men visionen måste vara tydlig och detaljerad, annars kan inte Universum leverera. Samspelet mellan Guds kreativitet och människans kreativitet börjar bli mera klart för mig.

Etern (eller skalär energi) kallas det element som finns bakom allt ; tankar, känslor, minnen, elektrisk energi, materia. En människa vars vibration är högre / snabbare har mer kontakt med etern. Då kan hon hämta information direkt från källan och bli medskapare I Guds pågående skapelse. Educare – education, dra ut. Kunskapen finns där redan, vi behöver öva oss att dra fram den.

Etern finns överallt, kallas ibland “mörk energi” för att den är så svår att fånga in med våra mätinstrument. Etern laddar vatten med information. Det får mig att tänka på hur viktigt det är att dricka rent, levande vatten. I kroppen är det vatten som överför information från DNA till hjärnan, som sen ska fatta beslut om vilka hormoner och funktioner som ska aktiveras.

Etern är laddad med information och kärlek. Kärlek är kortaste vägen mellan två enheter, fysiska eller emotionella. Denna eter associerar jag med medvetande och med Gud. “Det är I honom vi lever och rör oss och är till.” Vi är som fiskar I vattnet, helt omgivna och beroende av detta kosmiska medvetande. Vi kan förneka Guds existens, men vi kan aldrig komma undan Gud, inte ens när vi dör.

Hur påverkar människans medvetande vad som händer I den fysiska världen? Det går inte att studera fysik utan att ta med det mänskliga medvetandet; I experiment har man funnit att betraktaren påverkar vad som sker med quantpartiklarna. Eftersom Guds medvetande ligger bakom allt som vi kan mäta och manipulera, så borde det vara varje fysikers högsta prioritet att meditera över Guds väsen: det sanna, det goda, det sköna. Det är allt sådant som har livskraft I vår materiella tillvaro. Jag hoppas att jag får leva länge nog att de min dröm förverkligas. Förklaring: Det finns en skala från 1 – 1000 som anger hur olika känslor / medvetandetillstånd motsvaras av energifrekvens. Skam och skuld är lågt på skalan, runt 100. Ångest, avund, likgiltighet, vrede, ointresse, neutralitet är låga poäng på skalan. Kärlek är 500 på denna skala. Glädje och tacksamhet är över 500. Sinnesfrid uppåt 900 (Jesus, Buddha). Husdjuren, hundar och kattor, är runt 500 och kan hjälpa till att höja frekvensen på sina ägare.

15. SUMMERING

“Känn dig själv” projektet handlar om att vara “open minded”. Öppen för att lära nytt, lyssna på andra, villig att överge gamla ståndpunkter I ljuset av nya fakta. Min vän förskolläraren sa: “Varje dag som du inte lär dig något nytt är en förstörd dag”. Då inser jag att detta har varit ett tema I mitt liv, sökande efter sanning, borra djupare, försöka förstå varför världen ser ut som den gör. Min världsbild har kraschat mer än en gång. Det är inget problem för mig egentligen. Men jag vill ju fortsätta umgås med familj och vänner, och då gäller det att hålla inne med sina åsikter, för att inte störa relationerna. Ibland har jag känt mig helt scizofren, som om vi lever I skilda världar. Och jag drömmer om den tid då jag får visa vem jag är till 100% och inte till 70%. Det finns alltid ett hemligt rum, som inte går att visa upp. Umgänget med andra blir mera ytligt, men vi slipper råka I luven på varandra. Det är priset jag får betala för livslång inlärning och omprövning.

Mer autentisk, mindre politiskt korrekt, mer nöjd med att vara jag.

Så kan man summera mitt livslånga lärande.