aktuellt

Andra advent 2012

LEVER VI I DE YTTERSTA TIDERNA?

Jesus ger en målande beskrivning av hur det kan bli när slutet närmar sig. Och skräcken sprider sig runt jorden inför ödesåret 2012.

För en vecka sen hörde jag en radiointervju, som var så uppseendeväckande, att jag var tvungen att köra repris några gånger för att riktigt ta in det. Det var David Wilcock som intervjuade Benjamin Fulford, en amerikansk ekonomisk journalist, som bott i Japan många år. Denna utfrågning ägde rum i slutet av oktober.

Utgångspunkten var de jordbävningar som ägde rum i Colorado och Virginia 23-24 augusti. Helt oväntat, för det är inte några ställen som brukar ha jordbävningar. Fulford sa att det var ett par underjordiska bunkrar som sprängts sönder.

Och så börjar ha måla upp en bild av den hemliga grupp som brukar kallas Illuminati – de upplysta. Deras maktbas är på Wallstreet, de kan trycka pengar genom Federal Reserve, (en privat bank!), de styr hela det amerikanska militär-industriella komplexet. Men de börjar få problem att skaffa pengar, för resten av världen vill inte längre ha deras papperspengar, de vill ha varor i utbyte när de handlar, t.ex. med olja. Och då blir det problem att finansiera hela det här låtsaskriget mot terrorism. Då berättade Fulford att det finns ovedersägliga bevis på att tsunamin i Japan den 11 mars orsakades av en atombomb som placerats i ett borrhål i havsbotten utanför Fukushima. Han nämnde flera bevis på att det inte kunde vara en vanlig jordbävning. Och månaden innan hade det israeliska säkerhetsbolaget som arbetade vid Fukushima, placerat plutonium i reaktor tre. Efter denna katastrof fick japanska regeringen besked av illuminati att de skulle lämna över sin valuta-reserv, annars skulle det snart sprängas en bomb i vulkanen Mount Fidji nära Tokio, dvs utplåna 35 milj människor. De fick pengar. Och Japan lever i efterdyningarna av den värsta katastrofen sedan Hiroshima.

Sen sa han att samma ultimatum lämnats till Norge, att de skulle lämna över sin oljefond. De vägrade. Och då skedde den misslyckade sprängningen av regeringsbyggnaden i Oslo och massakern på Utöja.

Fulford arbetar i en grupp som ibland kallas Vita drakarna, en motståndsgrupp till Illuminati och deras världhärskarplaner. Asiaterna var inte så förtjusta i tanken att drabbas av sars – fågelinfluensan- en virus som är designad att bara döda asiater. Och som Illuminati när som helst kan släppa lös. Så de har organiserat motstånd. Och motståndsgruppen går över alla gränser.

I augusti i år var ett möte i Monaco där ca 55 stater var representerade, sådana som inte styrs av Illuminati. De fick se detaljerade kartor på dessa underjordiska bunkrar, som finns i många länder. De är byggda som underjordiska städer, där man ska kunna överleva under lång tid, medan man spränger atombomber och utplånar resten av jordens befolkning. Deras plan är att minska jordens befolkning med 90 %. Efter sprängningen av de två underjordiska städerna i USA har det gått en tydlig signal till dessa herrar, att om de startar ett kärnvapenkrig, så kommer inte deras familjer att klara sig heller, de kommer inte att ha någonstans att gömma sig. I oktober hade ytterligare sex sådana bunkrar sprängts.

Fulford har blivit hotad till livet sex gånger, flera av hans kollegor har blivit mördade, så det är inte konstigt att de vill vara anonyma och bara skickar fram honom som talesperson. Fulford har fått chans att kika in i militärens arkiv och hittat en mängd patentansökningar som har säkerhetsklassats, några för att inte störa storbolagens affärsverksamhet ( t.ex. motorer som ger fri energi) eller en maskin som uppfanns redan 1930 och kan diagnosticera och bota alla sjukdomar. (hot mot läkemedelsbolagen). Några patent har militären utvecklat själva och därmed säkrat sin maktställning. När Fulford skrev en bok och berättade om allt detta, var det 11 olika bokbolag som var intresserade av att ge ut den. Men sen kom de tillbaka och sa att deras högsta chefer avstyrkte!

Så tänk er en värld där informationen styrs av dessa maktgalna herrar, som har monopol på alla nyhetsmedia, där mänsklig utveckling hejdas av affärsintressen, där miljöförstöringen accellererar för att alla resurser läggs på krig.

Det är den världen som går mot sitt slut. Det finansiella system som har byggts upp kring Wall-street är på väg att kollapsa. Och alla länder som står utanför deras makt-sfär har kommit överens om ett annat penningsystem, som inte har plats för alla dessa fantasifulla derivat och lånekonstruktioner, och där rikedomen samlas hos den översta procenten av befolkningen.

Under den senaste veckan har det kommit mycket oroande nyheter om konflikten kring Iran. Men om Illuminatis tanke var att ett nytt världskrig ska startas där, så är det inte längre givet att den här ledande eliten kommer att överleva ett sådant krig, Jag undrar förstås om det är tillräcklig anledning för dem att avblåsa alla attacker. Flera kärn-anläggningar i Iran har blivit bombade och de tänker naturligvis att USA och Israel ligger bakom. Ilskan vänder sig också mot Storbritannien. I alla dessa länder styr Illuminati i kullisserna.

Enligt Fulford, så är motståndarlägret på väg att vinna detta hemliga krig. Och inom det närmsta halvåret kommer vi att få uppleva hur en stor grupp ledande politiker och affärsmän kommer att ställas inför rätta. Och verklighetsbilden som de matat oss med i massmedia kommer att skrivas om. Vi kommer att få hela sanningen.

Detta blir en stor omvälvning i världen. Denna hemliga grupp har styrt världen i flera tusen år, makten har gått i arv, det är som ett esoteriskt prästerskap. När de förlorar sin makt, kommer vi att gå in i en ny guldålder, där vi kan avskaffa fattigdom och rädda planeten från fortsatt förstöring.

Intervjun med Fulford slutar i dessa ljusa toner. Både kunskapen och resurserna finns, för att vi ska kunna skapa ett paradis på jorden.

Profetian från Lukasevang slutar med Människosonens återkomst. En ny världshärskare som ska ställa allt tillrätta. Guds rike ska installeras på jorden.

I min tankevärld ska Kristus födas inom varje människa, det är det som Kristi återkomst betyder. Människan ska bli myndig, hon ska ta i bruk hela den kapacitet hon är utrustad med, för att kunna styra sin värld och sin verklighet. Himmelen förverkligas på jorden, så som vi ber om i Fader vår. Guds priciper ska råda: kärlek, sanning, skönhet.

Vi lever i väntan på denna nya verklighet. Och vi försöker tolka tidens tecken. Hur länge ska det dröja?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s