Pizza, pasta och sås

Den politiska skandalen som fått beteckningen “pizzagate” väntar på att brisera. Idag går den nye chefen för justitiedepartementet i tjänst, och hans första åtgärd väntas bli att skriva på en mängd arresteringsorder.

I valrörelsen kunde Wikileaks publicera alla de email som Hillary Clinton hade raderat på sin privata server. Men övervakningen hos  NSA är enorm, så FBI hade grävt fram dem. I många av dessa email nämns pizza, pasta och sås i helt omotiverade sammanhang, och det var ett stort nätverk som var inviterade till dessa pizzafester. Ganska snart stod det klart att detta handlade om något annat. Pizza var ett kodord för liten pojke, pasta var en liten flicka och olika såser avslöjade vad man tänkte göra med dem. Den som har starka nerver kan läsa en artikel av David Wilcock som lägger fram en massa bevis för denna växande pedofilskandal. (www.divinecosmos.com)  Det räcker inte med sexuella övergrepp på barnen, en del av dem blir också offrade i satanistiska riter.

De som är inblandade i denna skandal är politiker, jurister, poliser, journalister, höga tjänstemän inom staten m.fl. Nu när  FBI är mogna att arrestera, så möter de ett stort motstånd inom den egna organisationen, tystnadskulturen måste bevaras till varje pris. Därför är det inte självklart att det sker denna vecka som har förutspåtts. I Californien har man nyligen arresterat 474 personer som var inblandade i ett pedofil- nätverk runt Hollywood, och man har befriat flera hundra barn.

Man behöver se detta i ett större sammanhang. Den kriminella eliten som styr världen har delat upp makt-funktionerna i 3 centra. Vatikanen har den religiösa makten, City of London den finansiella makten och Washington DC den militära makten. Alla dessa platser är självständiga stadsstater.För att  de amerikanska politikerna inte skulle få för sig att hålla fred, så hade man utvecklat ett system av tvång, utpressning och mutor för att garantera att de röstar för krig hela tiden. Pedofil-festerna och övergreppen filmades av hemliga web-kameror och kunde alltid tas fram i utpressningssyfte om någon enskild politiker skulle obstruera. Staterna runt Washington DC har länge haft anmärkningsvärt många kidnappningar. Diesneyland i Florida och Californien har länge varit centra för denna child trafficking. Det sägs att det var själva anledningen till att bygga sådana nöjesfält som drar till sig barnfamiljer,  eftersom Walt Diesney var pedofil.

I Europa är det Bryssels som är centrum för denna handel med barn, men där har vi ännu inte sett att myndigheterna gjort något försök att stoppa verksamheten. I London är det politiska etablissemanget djupt involverade och alla skyddar varandra i sina höga positioner. En sådan härva har avslöjats i Norge, men jag har inte uppfattat att det var landets högsta ledning som var inblandade.

Enligt en uppgift kommer Hillary Clinton att kunna åtalas för child trafficking, men hon har ju många andra brott på sin lista, så detta är kanske inte det värsta.

En anledning till att det blivit allt svårare att tysta ner dessa skandaler är att maffian har fått minskade intäkter från knarksmuggling, vapensmuggling, stulen olja mm. Det krävs mycket pengar för att muta alla inblandade och vittnen, annars dyker de upp som visselblåsare. Och snart kan de inte längre trycka nya pengar från Federal Reserve.

Detta är ett tecken på paradigm skifte.

 

 

Advertisements

About gaiameditera

Jag heter Ulla Carin Holm och jag är född nyfiken. Därför har jag använt min tid på jorden att tränga in i teologi, psykologi, psykoanalys, andlighet. Just nu vill jag använda mina kunskaper och erfarenheter till det som är mest angeläget, mänsklighetens överlevnad.
This entry was posted in Okategoriserade and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s