Tuppens år i Kina

Nu har kineserna återgått till vardagen efter sitt nyårsfirande. Folk förväntas avsluta sina affärer före nyår och starta upp på nytt efter helgen.Spänningen stiger världen runt: Vad ska nu hända med det nya finanssystemet? Hur går det med sjösättningen av valutareformen, och ska det äntligen synas att många korrupta bankirer har blivit arresterade? Jag tror att vi står mitt uppe i ett paradigmskifte och vill följa och kommentera vad som händer under detta Tuppens År.

Bakom kulisserna sägs det att US Inc. gick i konkurs för två år sedan. Fordringsägarna till deras enorma statsskuld är framför allt Kina och Ryssland. De har kunnat ställa villkor och göra en plan för hur US ska komma på rätt köl igen. Tanken är att US ska återgå till att vara republik och följa konstitutionen från 1787. Alltsedan konkursen efter inbördeskriget på 1800-talet har US varit ett företag registrerat i Costa Rica och underställt Vatikanen. Nu ska de bli självständiga igen.

Presidentvalet 2016 betydde att US Inc. valde en ny president. I bakgrunden började Republiken fungera med Joseph Dunford och Paul Ryan i ledningen. Någonstans i övergången till Tuppens År skulle Republiken utropas. Vid invigningen av presidenten? Många trodde nog det. De invigda visste ju att kineser/ryssar inte godtog Trump. Men de ändrade sig och han fick klartecken att bli president. Hans uppdrag är att vara en sådan företagsdoktor som går in och städar upp i korruptionen, blir ovän med alla och sedan drar vidare. Nästa president får en lättare start om de värsta skurkarna är borta.

Den sjuttioårige Trump verkar ta sitt uppdrag på stort allvar. Han producerar en ständig ström av  “excecutive orders” som rör om i grytan på det politiska etablissemanget.De använder sina stora fonder till att anställa folk som ska ut på gatorna och demonstrera mot Trump. Det sägs att det är Soros som ligger bakom allt detta ståhej, men å andra sidan sägs det att han är död. George Soros olika företag lever dock och kan annonsera efter villiga demonstranter. Trumps agenda är att verkställa valutareformen och han betar av alla hinder på den vägen. Jag tror att inreseförbudet är ett led i det arbetet. Och han har upphävt en lag som tillåter bankerna att stjäla insättarnas pengar om banken går i konkurs. Det verkar vara ett annat villkor för att kineserna ska släppa till sitt guld, att det inte kan stjälas av bankirmaffian.

OK, jag tror på att det finns en plan som styr det som händer i US, men det kan ju bli avvikelser förstås. Bästa sättet är att ta fram öl och pop corn och njuta av föreställningen!

 

 

Advertisements

About gaiameditera

Jag heter Ulla Carin Holm och jag är född nyfiken. Därför har jag använt min tid på jorden att tränga in i teologi, psykologi, psykoanalys, andlighet. Just nu vill jag använda mina kunskaper och erfarenheter till det som är mest angeläget, mänsklighetens överlevnad.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s