Zika bluffen

 

zika bluff

Det känns som déja vu.  WHO tjänstekvinnan står där och ser allvarligt oroad ut och säger att svininfluensan/zika epidemin är en pandemi. Vi måste bli rädda och vidta åtgärder.  Förra gången hade Sverige skrivit avtal om att köpa vaccin till hela befolkningen om det blev en pandemi. Så snart WHO uttalade det magiska ordet pandemi, så slog fällan igen. Vi måste köpa allt detta oprövade vaccin. Nu har vi i Sverige 500 barn med narkolepsi pga av detta vaccin. Nu prövar man samma metod igen, WHO förklarar att Zika är en pandemi och Big Pharma står beredda att sälja ett nytt, oprövat vaccin. Myggorna är så farliga att man diskuterar att ställa in OS i Rio.

Finns det några bevis på att zika-influensa orsakar missbildade barn? Nej, det är ett antagande man gjort det är mycket svårt att diagnosticera.  Finns det andra möjliga förklaringar till det ökande antalet  barn som föds med microcephali?

GMO-myggor hade släpps ut i Brasilien, var de möjligen avsedda att skapa epidemier?

Brasilien har världens högsta användning av Round Up, för där odlas en mängd sojabönor och bomull som är gen-manipulerade grödor och kräver mycket gift. Kan det vara anledningen till att så många barn i Brasilien drabbats?

Eller kan det vara att man för ett år sedan  börjat pröva ett nytt Tdap vaccin ( tetanus, difteri, acellular pertussis) och också vaccinerat gravida kvinnor? Är bebiar med små huvuden ett resultat av detta vaccin?

När media börjar sin kampanj för att skrämma upp oss, så vill man inte att vi ska beakta andra förklaringar. Meningen är att vi ska bli rädda och villigt ställa upp på nästa vaccinationskampanj.

Enligt Benjamin Fulford så lyckas inte denna taktik denna gång. Fler har genomskådat det som en marknadsföringskampanj för att sälja ett nytt vaccin. Och vem vet vilka nya sjukdomar de har tänkt att ge oss i denna gång? Någon expert kallar det för biologisk krigföring. Det är helt enkelt mycket illvilliga företag som spetsar sina vaccin med livfarliga ingedienser. De tycker att vi är för många människor på jorden. De ställer hjälpsamt upp och reducerar befolkningen.

http://www.moonofalabama.org/2016/02/the-zika-virus-is-harmless-why-then-this-media-panic.html

 

 

Advertisements

About gaiameditera

Jag heter Ulla Carin Holm och jag är född nyfiken. Därför har jag använt min tid på jorden att tränga in i teologi, psykologi, psykoanalys, andlighet. Just nu vill jag använda mina kunskaper och erfarenheter till det som är mest angeläget, mänsklighetens överlevnad.
This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s